Home » Flickor Sundbyberg

Svenska massage i kristianstad

svenska massage i kristianstad

Julias massageterapi har målet och visionen att nå ut med kunskapen kring massage och dess betydelse för ett Klassisk massage (svensk och rysk). Svensk klassisk massage. Djup behandlande massage mot ryggvärk, nack- o axelsmärtor, spänningshuvudvärk, migrän, tennisarm, ischias(falsk), stelhet mm. Jag är utbildad i klassisk svensk massage, idrottsmassage och smärtlindrande massage. Massagen kan kombineras med PNF-muskeltöjning.

Videos

Alicedavies- klassisk svensk massage

Svenska massage i kristianstad - spa linköping

Diane Bordes Kommer från Frankrike men sedan några år tillbaka är hon bosatt i Kristianstad och driver sin praktik här på Massage mitt i city. Diane utför också Californisk massage som är en avslappnade helkroppsmassage. Fysioterapeut, är även utbildad massör. Vi finns på Västra Storgatan 25 i Kristianstad. Välkommen på besök hos oss! Utbildade sig till friskvårdsmassör hösten och sedan till massageterapeut våren  på Axelsons gymnastiska institut i Stockholm. svenska massage i kristianstad

Thai: Svenska massage i kristianstad

Gratis knullfilmer thai eskilstuna Gratis erotiskfilm thai massage södertälje
SEX FILM THAIMASSAGE LIMHAMN 446
Free sex vidos blue diamond massage 405
Julias massageterapi har målet och visionen att nå ut med kunskapen kring massage och dess betydelse för ett Klassisk massage (svensk och rysk). Detta är en djupgående massage som behandlar och löser upp spänningar, får fart på blodcirkulationen, rensar ut slaggprodukter, verkar avslappnande för. Sedan är jag bosatt i Hanaskog utanför Kristianstad. Jag gick min utbildning till Jag är av branschrådet Svensk massage certifierad massör. Innehar F-.

on "Svenska massage i kristianstad"

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *