Home » Runka Oskarshamn

Sv recensioner thaimassage

sv recensioner thaimassage

Första recensionen här: På väg hem från jobbet efter en halvdag och stannade vid en t-banestation söder om huvudstaden och gick bort till ett. Jag var på min första thaimassage i Sverige idag. Visste igår att jag skulle vara i Uppsala idag så jag kikade på TMG ut en salong som låg bra. Den stora recensionstråden om thaimassage i Sverige! Jag har nu provat fyra olika ställen som erbjuder thaimassage i Västerås samt otaliga.

Sv recensioner thaimassage - thaimassage uppsala

Även om det var 3 tjejer så var det samma som masserade mig, hon körde exakt samma metod som innan, börjar med bena och sedan jobbar hon sig sakta till överkroppen. Ursprungligen postat av Set In kommer en vacker liten sak med väldigt kort klänning pratar hyffsad svenska, frågar om sv recensioner thaimassage har ont nån stans och hur jag vill ha det, vet att jag har lite knutor i rygg axlar och nacke samt runt skuldran, ber om extra mycket på dessa ställen. Två idag i Stockholm. Betalar, tackar för mig och kör hem igen, tänkandes att jag får väl avsluta detta på egen hand. Sedan börjar benmassage och då blir det 4 st väldigt försynta pungsnudd. Här känner jag att jag inte svensk sex filmer thai karlstad är så sugen på HE, att bli avrunkad av en gammal dam är inte riktigt min grej.

Videos

Nach MASSAGE im KRANKENHAUS? – Mobile Massage-Dienste im Test Jag tycker det låter som ett bra förslag då jag aldrig provat på thaimassage tidigare, vilket han gjort ex antal gånger både i Sverige och i. Jag var på min första thaimassage i Sverige idag. Visste igår att jag skulle vara i Uppsala idag så jag kikade på TMG ut en salong som låg bra. Sidan Den stora recensionstråden om thaimassage i Sverige! [Inga PM-requests!] Prostitution: recensioner. sv recensioner thaimassage

on "Sv recensioner thaimassage"

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *